Kick Off Opstilling Taktik Hjemmebane Lyd & Billed English Kontakt [log ind]

Betingelser

Her står så alt det med småt. Men lad dig nu ikke afskrække, det hører heldigvis til de yderste sjældenheder, at et af punkterne bliver hevet frem af skuffen, endsige skaber nogen som helst problemer. Men det er jo altid rart at have klare linjer, så lad os løbe dem hurtigt igennem, og så ellers vende tilbage til det festlige...

  • Minimums pladskrav er 5 x 2,5 m for Damgaard Duo og 4 x 2,5 m for Nicolai Solo. Ved mindre plads, gør venligst opmærksom på det i forvejen, og lad os se hvad vi kan finde ud af. (redekam eller violin?)
  • Der forefindes kraftstrøm (3x16A eller 32A, CE eller komfurstik) i nærheden. I nødstilfælde en helt "ren" fase på 10A (og MEGET gerne 13A) uden indflydelse af belysning, fadølsanlæg el.l. Giv i så fald besked i forvejen.
  • Et par enkelte trin i døren er okay, men deciderede trapper, 1. sal, kælder o.l. er som udgangspunkt udelukket. Ring og forhør dig om mulighederne, men forvent en merpris på 2.000,- og ved trapper sørg derudover for ædruelig slæbe hjælp, både før og efter festen.
  • Jeg/vi ankommer normalt ca 2 timer før aftalt start tidspunkt. I de to timer skal der være "klar til musikken" og der må også forventes diverse lydprøver. Folk må som sådan godt være i salen imens, men det er ikke altid er behageligt at lytte til.
  • Arrangøren/værten sørger for fri (men rimelige) mængder af non-alkoholiske drikkevarer såsom danskvand citrus og cola (zero / light). Ved aften arrangementer forventes også et måltid mad.
  • I sale med en scene (gamle forsamlingshuse m.v.) foretrækker vi (Damgaard Duo) og benytte scenen. Nicolai Solo vil så vidt muligt stå på gulvet, gerne på et podie i ovenstående størrelse, med mindre pladsen eller antallet af gæster forhindrer det.
  • Med mindre andet er klart aftalt, foregår afregning KONTANT umiddelbart efter festens afslutning. Check eller DanKort modtages ikke.
  • Hvis antallet af gæster overstiger 200 og/eller i lokaler på over 250 m2 bør forventes en merpris til leje af ekstra lydanlæg, der dokumenteres via lejekontrakt. Varierer fra ca. 2.000-5.000,- afhængig af størrelse og ønsker. Aftales naturligvis i forvejen.
  • Evt skader på udstyr som følge af bevidste handlinger af arrangør eller gæster, eller ved uheld (f.eks gæster der utilsigtet danser ind i udstyr) påhviler alene arrangøren.

Sidder du netop nu med musen i højre hånd, så råber du højt: "PIERRE LITTBARSKI!" og tilkendegiver dermed at have læst og ovenikøbet indvilget i ovenstående. Og lad os så komme væk herfra....


© Nicolai Damgaard 1974-2022 - all rights reserved. (kopiér den og modtag skridtprygl)